ТВ Програма

С Bet-bg.net вие винаги ще получавате последните спортни новини само на един клик разстояние. Сайтът също така предлага и други услуги като Спорт, ТВ Програма, Футболни прогнози и Резултати.

Когато става дума за спортни залагания, Bet365 е една от най-големите компании в света на хазарта. През последните години компанията е разрастнала с огромна скорост. В момента клиентите им са над 20 милиона из цял свят, а приходите се увеличават драстично. Успехът им се дължи на страхотните залози които предлагат за нови играчи. Тези бонуси също така важат и за вече регистриралите се.

Една от най-популярните услуги на компанията е предаването на живо. Вие можете не само да гледате събития които се провеждат в момента, но можете и да залагате на тях. Независимо от това какъв е поводът и къде се намирате, можете да гледате това събитие на живо с bet365. Можете да избирате от голям брой спортове, от които някои са футбол, тенис, баскетбол.

Благодарение на bet365 на живо, тръпката от залозите на живо е още по-голяма от всякога, с предавания на десетки лиги, турнири и състезания само на един клик разстояние. С Bet365 вие можете да гледате над 50,000 събития всяка година.  Също така предлага и услуги като казино игри, бинго, спортни залагания и покер. Търговското име на Bet365 е Hillside (New Media) Ltd.

Bet365 е основана през 1974г в Английският град Стоук он Трент. Компанията е започната е от Питър Коутс като магазин за спортни залагания. След това през 2001г. Денис Коутс прави онлайн платформа за залагания заедно с търговки екип за старт на онлайн бизнеса. В момента Bet365 притежава огромна верига местни магазини за залагания и също така е официален спонсор на футболния отбор Стоук Сити.

Bet365 е с лиценз от правителството на Гибралтар и се регулира от Гибралтарския комитет по хазарта. Освен седалището в Стоук он Трент в Англия, Bet 365 също така има офиси и в Гибралтар и Австралия.

error: Content is protected !!