Фенербахче – Зенит вторник 12 Февруари

Двубоят между Фенербахче – Зенит ще се проведе на 12 Февруари (вторник) от 19:55 часа в среща от Лига Европа. Предстои труден мач за Фенербахче, тъй като те имат за опонент руските гиганти Зенит в среща от 32-ри кръг на Лига Европа.

Коефициентът за победа на Фенербахче 2.60. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.25. Коефициентът за победа на Зенит 3.00Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. 

Фенербахче – Зенит: Двубой Статистика

Elif Elmas има повече жълти картони (3) от всеки друг играч на Фенербахче. Нето е с 3 за Зенит.
Зенит нямат загуба в последните си 4 мача.

Фенербахче – Зенит: Прогноза

И двата отбора са изключително силни у дома си, но напълно противоположни в далечни пътувания. Фенербахче загуби само 1 от последните си 14 домакински мача в Лига Европа и по този начин те са силни фаворити тук, особено когато Зенит не е спечелил като гост в състезанието от 2017 година.

Руснаците наистина загубиха 5 от 7-те си мача през този период.

Все пак, ние избираме опцията за безопасен двоен шанс тук, заради ниската позиция на Фенер в тяхната национална лига.

Вторият въпрос е дали можем да очакваме голове тук, тъй като Зенит все още е на зимна почивка и идва с беден рекорд в Европа.

Отговорът ни е „да“, тъй като Фенербахче не е същият отбор, който видяхме през последните четири или пет сезона. Те се борят в долната половина на турската лига и се борят да задържат атаките на опозицията. Така, BTTS е добър вариант, като се има предвид, че Zenit са вкарали в 78% от последните си 50 гостувания в Лига Европа.

С bet-bg.net винаги ще получавате последните спортни новини само на един клик разстояние. Сайтът също така предлага и други услуги като Спорт, ТВ програма, Футболни прогнози и Резултати.

Ние предлагаме внимателно проучени прогнози за предстоящи спортни събития, както и коефициенти от букмейкъра без аналог на пазара – bet365. Когато става въпрос за залагания, bet365 е една от най-големите компании в света на хазарта. През последните години букмейкъра си спечели славата на един от най-надежните и предпочитани места за поставяне на спортни залози.

bet365 е нарицателно, когато става въпрос за спортни залагания. Компанията оферира спортни залози, казино, покер, бинго и още много други игри. Осигурява резултати и спортни залози на живо.

Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com