Уест Бром – Нотингам Форест 12 Февруари

Двубоят Уест Бром – Нотингам Форест от Чемпиъншип на Англия ще се проведе на 12 февруари (вторник) от 22:00 часа. Висшата лига с нетърпение очакват да посрещнат Baggies сред тях.

Коефициентът за победа на Уест Бром е 1.75. Равенството в мача е оценено с 3.80.  Коефициентът за победа на Нoтингам Форест е 5.25. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. 

Уест Бром – Нотингам Форест: Статистика Н2Н

Преди година Нотингам бяха номер 16 в класирането с 35 точки. Сега са номер 9 с 45 точки.
Нотингам нямат победа в последните си 7 мача като гост.
Нотингам са в серия от 4 поредни загуби като гост.

Уест Бром – Нотингам Форест: Прогноза

Throstles бяха непобедени в 15 от последните си 17 мача, в девет от последните си десет домакински срещи и в 19 от последните си 23 в къщи. Междувременно Форест бе без победа в седем от последните си десет мача и в 19 от последните си 24 като гост. От онези оскъдни пет победи, които те отпуснаха в далечни срещи, две дойдоха в приятелски срещи.

Съчетано с предимство на дома, само с тези наблюдения, очакваме домакините да спечелят.

С bet-bg.net винаги ще получавате последните спортни новини само на един клик разстояние. Сайтът също така предлага и други услуги като Спорт, ТВ програма, Футболни прогнози и Резултати.

Ние предлагаме внимателно проучени прогнози за предстоящи спортни събития, както и коефициенти от букмейкъра без аналог на пазара – bet365. Когато става въпрос за залагания, bet365 е една от най-големите компании в света на хазарта. През последните години букмейкъра си спечели славата на един от най-надежните и предпочитани места за поставяне на спортни залози.

bet365 е нарицателно, когато става въпрос за спортни залагания. Компанията оферира спортни залози, казино, покер, бинго и още много други игри. Осигурява резултати и спортни залози на живо.

Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com