Саутхямптън – Евертън 09 Ноември bet-bg.com

Двубоят между Саутхямптън – Евертън ще се проведе на 09 ноември (събота) от 17:00 часа в среща от Висшата лига на Англия. Саутхямптън изгуби доверие в последните няколко седмици и след четири поражения в пет мача oт Висшата лига, светиите се озовават в зоната на отпадане преди последния си тест срещу Евертън.

Коефициентът за победа на Саутхямптън е 2.90. Равенството в мача е оценено с 3.30. Коефициентът за победа на Евертън е 2.45. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. 

Саутхямптън – Евертън: Статистика Н2Н

Саутхямптън не е побеждавал в последните си 6 срещи.
Дани Ингс е голмайстора на Саутхямптън с 4 гола. Доминик Калвърт-Люин има 3 гола за Евертън.
Като домакин, Саутхямптън не е губил от Евертън в последните 3 срещи помежду им.

Саутхямптън – Евертън: Прогноза

Саутхямптън все още не е спечелил домакински мач от Висшата лига през този сезон, а Евертън все още търси първата си гостуваща победа в кампанията, и двата клуба нямат увереност да се възползват от крехкостта на другия в момента и очакваме те да се споразумеят за дял от победата. bet-bg

С bet-bg.net винаги ще получавате последните спортни новини само на един клик разстояние. Сайтът също така предлага и други услуги като Спорт, ТВ програма, Футболни прогнози и Резултати.

Ние предлагаме внимателно проучени прогнози за предстоящи спортни събития, както и коефициенти от букмейкъра без аналог на пазара – bet365. Когато става въпрос за залагания, bet365 е една от най-големите компании в света на хазарта. През последните години букмейкъра си спечели славата на един от най-надежните и предпочитани места за поставяне на спортни залози.

bet365 е нарицателно, когато става въпрос за спортни залагания. Компанията оферира спортни залози, казино, покер, бинго и още много други игри. Осигурява резултати и спортни залози на живо.

Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com