Милуоу – Бристол Сити вторник 30 Април

Двубоят между Милуоу – Бристол Сити ще се проведе на 30 Април (вторник) от 21:45 часа в среща от Чемпиъншип на Англия. След като загубиха у дома от Дерби през уикенда, шансовете на Бристол Сити да спечелят плейофите висяха на косъм. Бристол Сити имаше странна кампания този сезон. 

Коефициентът за победа на Милуоу е 3.50Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60. Коефициентът за победа на Бристол Сити е 2.15Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна.

Милуоу – Бристол Сити: Двубой Статистика

Милуол не е побеждавал в последните си 5 срещи.
Бристол Сити не е побеждавал в последните си 4 срещи.
Лий Грегъри е голмайстора на Милуол с 10 гола. Famara Diedhiou има 12 гола за Бристол Сити.

Милуоу – Бристол Сити: Прогноза

Домакините бяха последователни през целия сезон у дома, вкараха 25 и допуснаха 25 в мачовете си до тук. Те имаха под 2.5 гола в 55% от домашните си мачове, включително в последните им последни четири. Пет от последните шест срещи между тези две страни имаха два гола или по-малко, така че ние подкрепяме под 2.5 гола в тази среща, заедно с победа за гостите.

С bet-bg.net винаги ще получавате последните спортни новини само на един клик разстояние. Сайтът също така предлага и други услуги като Спорт, ТВ програма, Футболни прогнози и Резултати.

Ние предлагаме внимателно проучени прогнози за предстоящи спортни събития, както и коефициенти от букмейкъра без аналог на пазара – bet365. Когато става въпрос за залагания, bet365 е една от най-големите компании в света на хазарта. През последните години букмейкъра си спечели славата на един от най-надежните и предпочитани места за поставяне на спортни залози.

bet365 е нарицателно, когато става въпрос за спортни залагания. Компанията оферира спортни залози, казино, покер, бинго и още много други игри. Осигурява резултати и спортни залози на живо.

Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com