Лудогорец разби Черно море с 5:1

Лудогорец разби Черно море с 5:1 в двубой от 10-ия кръг на Първа професионална лига и по този начин се настани на второ място във временното класиране. Първото попадение бе дело на Вандерсон в 11-ата минута. В 47-ата Клаудио Кешерю удвои, а минута по-късно Димо Бакалов сложи точка на спора с първия си гол за „орлите“ след завръщането си в Разград. В 55-ата Ндонгала намали резултата, но в 62-ата

минута Марселиньо попари надеждите на гостите с четвъти гол за „зелените“. В 71-ата минута Кешерю отбеляза нов гол.
Силен мач за разградчани изигра Димо Бакалов, който освен че вкара гол, се отличи с цели три асистенции.
В 11-ата минута Вандерсон пропусна топката, която попадна в краката на Клаудио Кешерю. Румънецът се завъртя и от трудна позиция майсторски върна жеста на своя съотборник. Бразилецът пое и с прецизен удар в далечния ъгъл не остави шанс за Георги Китанов – 1:0!
В 15-ата минута Кешерю изведе в коридор на голова позиция Густаво Кампаняро, но халфът не намери целта.
В 27-ата минута Черно море можеше да изравнят, но късметът не ги покри, тъй като удар с глава на Радослав Василев срещна напречната греда.През вторите 45 минути шампионите се развихриха и нанесоха големи щети на своя опонент.
В 47-ата минута Антон Недялков направи мощен пробив и подаде към Бакалов. Крилото центрира към Кешерю, който овладя, и с прецизен изстрел по земя опъна мрежата – 2:0!
Минута по-късно Бакалов отбеляза първия си гол за шампионите след завръщането си в Разград. Кешерю шутира под ъгъл, Китанов изби, но Бакалов не сбърка при добавката – 3:0!
В 55-ата минута Ндонгола намали на 3:1. Футболистът на „моряците“ се разписа с глава след центриране от корнер.
Седем минути по-късно „зелените“ попариха надеждите на гостите от Варна. Марселиньо отбеляза с удар по земя, след асистенция на Бакалов – 4:1!
В 71-ата минута Кешерю покачи с топовен шут – 5:1! Преди това Радослав Василев пропусна да се разпише от няколко метра.
Минути преди края на мача Марселиньо не успя да отбележи сам срещу вратаря и пропусна да направи успеха на неговия тим още по-изразителен.

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат. Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.