Каляри – Аталанта 14 януари

Двубоят между Каляри – Аталанта  ще се проведе на 14 януари (понеделник) от 18:30 часа в среща за Купата на Италия Отбор, който е силен у дома се изправя срещу традиционно добър отбор, който наистина е намерил своята форма при гостувания този сезон и особено през последните седмици.

Коефициентът за победа на Каляри е 3.75. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.75. Коефициентът за победа на  Аталанта  e 1.90. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. 

Каляри – Аталанта: Двубои статистика

Аталанта не е побеждавал в последните си 3 мача срещу Каляри.
По време на последните 14 срещи с Каляри като домакин, Каляри спечели 9 пъти, при 3 равенства и 2 победи за Аталанта. Головата разлика е 27-9 в полза на Каляри.

Каляри – Аталанта: Прогноза

В последните 16 домакински срещи, Casteddu загуби само два пъти. Няколко месеца назад , те дори записаха победа с 10: 0 у дома срещу Реал Виченца. Срещу този съперник отборът на Роландо Маран вкара в последните си седем опита у дома, както и в 11 от последните общо  12 мача.

Последните шест гостувания Orobici  отбелязаха гол. Общо 19 гола дойдоха в тези шест срещи. Също така, техните опоненти също вкараха във всички тези срещи.

Ще има много голове в предстоящото равенство. Очаквайте и двата отбора да отбележат.

С bet-bg.net винаги ще получавате последните спортни новини само на един клик разстояние. Сайтът също така предлага и други услуги като Спорт, ТВ програма, Футболни прогнози и Резултати.

Ние предлагаме внимателно проучени прогнози за предстоящи спортни събития, както и коефициенти от букмейкъра без аналог на пазара – bet365. Когато става въпрос за залагания, bet365 е една от най-големите компании в света на хазарта. През последните години букмейкъра си спечели славата на един от най-надежните и предпочитани места за поставяне на спортни залози.

bet365 е нарицателно, когато става въпрос за спортни залагания. Компанията оферира спортни залози, казино, покер, бинго и още много други игри. Осигурява резултати и спортни залози на живо.

Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com