Валенсия – Реал Бетис 28 Февруари

Двубоят Валенсия – Реал Бетис от Копа дел Рей на Испания ще се проведе на 28 февруари (четвъртък) от 22:00 часа. Вторият от полуфиналите на Копа дел Рей идва от Местала, където Валенсия поема Реал Бетис този четвъртък. Тъй като финалът ще се играе на собствения им стадион, Бетис отчаяно иска да осигури прогресия.

Коефициентът за победа на Валенсия е 1.75. Равенството в мача е оценено с 3.50. Коефициентът за победа на Реал Бетис е 4.75.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна.

Валенсия – Реал Бетис: Статистика Н2Н

Валенсия нямат загуба в последните си 9 мача.
Резултат от първият мач: Real Betis Balompie – Валенсия 2-2.
Валенсия не са губили в последните 13 свои домакинства.

Валенсия – Реал Бетис: Прогноза

Букмейкърите правят Валенсия ясните фаворити за победа в тази среща, но това не изглежда толкова сигурно на пазара на Full-Time. Въпреки някои подобрени резултати, те наистина не бяха в състояние да побеждават убедително. Огромни 60% от техните мачове в този мач са завършили на ниво и те са с 3 точки под от Бетис в Ла Лига.

Всичките 5 последни домакински мача във Валенсия завършиха на ниво. Бетис е страна, която е избегнала пораженията в 68% от мачовете си през този сезон във всички състезания и те са спечелили в Камп Ноу и Сан Сиро, така че не би трябвало да бъдат уплашени от размера на задачата или повода тук.

Като се има предвид, че подкрепата на Real Betis Double Chance изглежда да предложи стойност. Подкрепа на равенство на пазара за цял мач, когато обмисляте колко мачове играе Валенсия и като цяло домакините изглеждат най-вероятно да се промъкнат тук с равенство.

С bet-bg.net винаги ще получавате последните спортни новини само на един клик разстояние. Сайтът също така предлага и други услуги като Спорт, ТВ програма, Футболни прогнози и Резултати.

Ние предлагаме внимателно проучени прогнози за предстоящи спортни събития, както и коефициенти от букмейкъра без аналог на пазара – bet365. Когато става въпрос за залагания, bet365 е една от най-големите компании в света на хазарта. През последните години букмейкъра си спечели славата на един от най-надежните и предпочитани места за поставяне на спортни залози.

bet365 е нарицателно, когато става въпрос за спортни залагания. Компанията оферира спортни залози, казино, покер, бинго и още много други игри. Осигурява резултати и спортни залози на живо.

Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com