Арарат Армения – АИК вторник 09 Юли

Двубоят между Арарат Армения – АИК ще се проведе на 09 Юли (вторник) от 17:00 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Шампионска лига. Дългият път към груповата фаза в Шампионската лига е в ход, като Арарат-Армения и АИК се стремят да преминат през последните 32 от тази квалификация.

Коефициентът за победа на Арарат Армения е 5.50Равенството в сблъсъка е оценено на 3.80. Коефициентът за победа на АИК е 1,61Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. 

Арарат Армения – АИК: Двубой Статистика

АИК нямат загуба в последните си 4 мача като гост.
FC Ararat-Armenia са в победна серия от 4 мача.

Арарат Армения – АИК: Прогноза

Посетителите имат значително по-голям опит от Арарат, който е играл два мача от началото на юни, и двата са приятелски. Междувременно АИК влиза в тази позиция в добра форма по средата на лигата. Посетителите имат повече европейски опит и могат да добавят към това още една победа тук, така че ние сме на страната на посетителите, за да спечелят предимство от първата среща. bet-bg

С bet-bg.net винаги ще получавате последните спортни новини само на един клик разстояние. Сайтът също така предлага и други услуги като Спорт, ТВ програма, Футболни прогнози и Резултати.

Ние предлагаме внимателно проучени прогнози за предстоящи спортни събития, както и коефициенти от букмейкъра без аналог на пазара – bet365. Когато става въпрос за залагания, bet365 е една от най-големите компании в света на хазарта. През последните години букмейкъра си спечели славата на един от най-надежните и предпочитани места за поставяне на спортни залози.

bet365 е нарицателно, когато става въпрос за спортни залагания. Компанията оферира спортни залози, казино, покер, бинго и още много други игри. Осигурява резултати и спортни залози на живо.

Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com